Toen Pascal 4 was startte hij met draaien op zijn vader’s oude DJ setup. Op zijn 14e kocht hij zijn eerste eigen DJ set, vanaf dat moment was hij fulltime te vinden achter de decks. op zijn 16e verjaardag had hij al gedraaid bij SLAM FM,  Flying Dutch,  meerdere clubs in Marbella en Dance Tour.  Ook heeft hij al gedraaid met artiesten zoals Vato Gonzales, Hato, Gierige Gasten, Lucas &  Steve en nog velen. Momenteel is hij Resident bij meerdere clubs in Nederland waar hij zich voorbereid op de volgende stap in zijn carrière! 

Number 2

Hardstyle | RAW

Toen Daniel 4 was startte hij met draaien op zijn vader’s oude DJ setup. Op zijn 14e kocht hij zijn eerste eigen DJ set, vanaf dat moment was hij fulltime te vinden achter de decks. op zijn 16e verjaardag had hij al gedraaid bij SLAM FM,  Flying Dutch,  meerdere clubs in Marbella en Dance Tour.  Ook heeft hij al gedraaid met artiesten zoals Vato Gonzales, Hato, Gierige Gasten, Lucas &  Steve en nog velen. Momenteel is hij Resident bij meerdere clubs in Nederland waar hij zich voorbereid op de volgende stap in zijn carrière! 

Daniel Davis

Allround | (tech) House

Sinds 2013 is Thijs Byrne al actief als DJ. Na 3 jaar draaien in diverse discotheken en cafés. Thijs Byrne heeft zich voornamelijk gefocust op
Urban / Latin House. Zo is hij thuis in vrijwel elke discotheek / club.
 

Thijs Byrne

Urban | Latin House | House